Skateschool-workshop-02.jpg


DEMONSTRATIES / WORKSHOPS

DEMONSTRATIES
AreaFiftyOne skatepark wil graag skateboarden op positieve wijze belichten. Dit doen we onder andere door het verzorgen van reguliere skateboard lessen. Er zitten al 150 blije kinderen per week bij ons op les! Daarnaast verzorgen we kinderfeestjes, de instuif (vrije inloop training op zaterdag middag), skate of cultureel gerelateerde events, wedstrijden en diverse festiviteiten. Om skateboarden ook naar buiten toe te promoten, verzorgen we workshops en demonstraties op scholen (primair en secundair onderwijs). Ook particulieren en gemeenten kunnen hiervoor bij ons terecht.

Wij beschikken over een team van zeer goede skateboarders (nationale en Europese top) die wij ondersteunen in faciliteit, in ruil voor promotionele inzetbaarheid bij demonstraties en skateboard wedstrijden/events.

Omdat skateboardeneen jury sport is, leent skateboarden zich perfect voor demonstraties. Je hoeft in principe nog niks van skateboarden te snappen om te zien dat een goede skateboarder op fysiek, mentaal en creatief vlak over veel expertise beschikt.

Ons doel met demo’s en workshops is het wegnemen van een drempel wat veel kinderen ervan weerhoud om überhaupt op een plank te stappen, denk hierbij aan angst om te vallen, te moeilijk, straat imago of gewoonweg niet weten hoe en waar te starten.

Skateboarden is gewoon heel leuk om te doen en geschikt voor iedereen die op één been kan staan. Dit willen wij met ons gemotiveerde team uitdragen, door te boeien, te inspireren en te motiveren.

Ingrediënten voor onze demonstratie zijn een totaalpakket van sfeer, actie, verhaal en beleving. Muziek, host en entourage zorgen voor interactie met de kinderen waar de obstakels en skateboarders zorgen voor een onvergetelijke show.

WORKSHOPS
AreaFiftyOne skatepark promoot de skateboard sport in de breedste zin van het woord. Dit doen we door de sport zelf centraal te stellen binnen ons platform. Onderdeel hiervan is de mogelijkheid om op een veilige en vertrouwde manier het skateboarden aan te leren in de particuliere skateboardlessen. Daarnaast vinden wij het zeer belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd kennismaken met skateboarden. Wij laten zien dat het “straatimago” dat skateboarden kenmerkt, door onze professionele en gestructureerde aanpak prima aansluit bij een gevarieerd sportaanbod binnen het huidige onderwijs.

Workshops en groepslessen staan bij ons hoog in het vaandel en stemmen wij dan ook geheel af op de wensen van de klant. Groepen kunnen bijvoorbeeld variëren vanaf 10 tot 40 personen per workshop en vinden bij voorkeur plaats voor openingstijd (onder schooltijd) i.v.m. skatelestijden en reguliere klandizie. Duur van de workshop kan in overleg bepaald worden maar meestal is dit ongeveer 2 uur in totaal. Ook zijn ‘’speciale’’ doelgroepen welkom, zoals kinderen met een vorm van autisme, ADHD of moeilijk opvoedbare jongeren. (hiermee hebben wij al veel positieve ervaring).
De groepslessen worden gegeven door 2 á 3 professionele instructeurs, met, waar nodig, aanvulling van stagiaires en gemotiveerde vrijwilligers. Al het materiaal voor de workshops is aanwezig en verkrijgbaar in het skatepark. Denk hierbij aan beschermers, skateboards, helmen, lesgeefmateriaal en facilitaire randvoorwaarden.  Naast workshops in het skatepark kunnen wij ook naar een locatie toekomen om demonstraties te verzorgen. Kortom het ideale workshop format voor u speciaal op maat is onze service en expertise. Dus zoekt u een leuke, spannende, originele en inspirerende activiteit voor een zacht prijsje, dan bent u bij AreaFiftyOne skatepark aan het juiste adres.

Voor eventuele verdere vragen zijn we te bereiken via mail: skateschool at area51skatepark punt nl of telefonisch op (040) 234 10 60.

Inschrijfformulier:

 1. (verplicht)
 2. (verplicht)
 3. (verplicht)
 4. (verplicht)
 5. (verplicht)
 6. (verplicht)
 7. SOORT WORKSHOP
 8. (verplicht)
 9. (verplicht)
 10. (verplicht)
 11. (verplicht)
 12. (verplicht)
 13. (verplicht)
 14. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days

Na ontvangst van je formulier zullen we je gegevens verwerken en je (na uiterlijk één werkweek) van een antwoord voorzien.
.
.

TIJDEN & PRIJZEN

Maandag:15.00 - 22.00
Dinsdag:15.00 - 22.00
Woensdag:14.00 - 22.00
Donderdag:15.00 - 00.00
Vrijdag:15.00 - 23.00
Zaterdag:13.00 - 23.00
Zondag:13.00 - 19.00
 
Entree:€ 6,00
Kortingskaart:€ 50,-
Maandkaart:€ 45,-
Seizoenskaart (3 maanden): € 120,-
Leskaart: € 80,-
Les + abonnement kaart: € 100,-
AREAFIFTYONE STRIJP-S EINDHOVEN
Klokgebouw 51, 5617 AB Eindhoven
040 2341060, info@area51skatepark.nl