Skateschool-les.jpg


SKATEBOARD LES

Skateboarden is niet gemakkelijk om zelf aan te leren. Daarom geven we bij AreaFiftyOne skatelessen voor alle niveaus! Dus of je nu net bent begonnen met skaten of al enige ervaring hebt, we hebben voor iedereen een groep op het juiste niveau. Van beginner tot gevorderde, je kunt altijd bij ons terecht.

Het doel van de lessen is om je een goede techniek aan te leren, en deze verder te ontwikkelen zodat je niet blijft hangen op één niveau. Daarnaast besteden we aandacht aan valtechniek en leren we je alle obstakels in het skatepark te gebruiken. We oefenen en leren je tricks en tips voor alle niveaus. Ook brengen we je de nodige kennis bij over je materiaal. Je wordt altijd begeleid door enthousiaste en zeer ervaren skateboarders. Voor ‘noodgevallen’ is altijd iemand aanwezig met een EHBO diploma.

Aanpak: Om deel te kunnen nemen aan de skatelessen geldt een minimum leeftijd van 5 jaar. Je wordt persoonlijk begeleid want iedereen skate op zijn eigen tempo, niveau en manier (stijl). De lesgroepen blijven klein (gemiddeld 10 personen) en worden doorgaans begeleid door 2 instructeurs.

Niveaus: 
Beginner: steppen, rijden, sturen, remmen, val breken. 
Gemiddeld: Je kunt al van een ramp af en je kunt al een beetje springen. 
Gevorderd: Je kunt al goed uit de voeten in het skatepark en bent bezig met verschillende tricks.

Veiligheid: Omdat leren skateboarden gepaard gaat met vallen en opstaan, raden we je aan om tijdens de les helm, knie- en elleboogbescherming te dragen. Alle benodigde bescherming is bij ons te leen aan de balie. Indien je nog geen skateboard hebt, kun je deze bij ons lenen. Natuurlijk kun je voor advies en alle benodigdheden ook terecht in onze skateshop.

ALGEMENE INFORMATIE: De skateboardlessen worden gegeven op dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag tussen 16.00 u en 20.30 u. De lessen duren 1 uur. De kosten voor een lessenreeks van 8 lessen bedragen 80 euro. Dit bedrag is inclusief de toegang tot het skatepark op de dag dat je les hebt en materiaal om te lenen.

Starten met skateboard les: Geef je via het onderstaande inschrijfformulier op voor een intake les en geef aan welke dag jou het beste uitkomt. Op basis van je niveau en leeftijd kijken we welke groep het beste bij je past. Natuurlijk proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeur. Naar aanleiding van de intake les wordt je direct in een groep geplaatst.

INSCHRIJFFORMULIER:

  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days

Heb je nog vragen, stuur dan een mail aan: skateschool at area51skatepark punt nl
Contactpersoon is Nick Bax.

JeugdSportFonds:

Het kan zijn dat u in aanmerking komt om uw kind middels een aanvraag via Stichting Leergeld bij ons skateboardles te laten volgen.

TIJDEN & PRIJZEN

Maandag:15.00 - 22.00
Dinsdag:15.00 - 22.00
Woensdag:14.00 - 22.00
Donderdag:15.00 - 00.00
Vrijdag:15.00 - 23.00
Zaterdag:13.00 - 23.00
Zondag:13.00 - 19.00
 
Entree:€ 6,00
Kortingskaart:€ 50,-
Maandkaart:€ 45,-
Seizoenskaart (3 maanden): € 120,-
Leskaart: € 80,-
Les + abonnement kaart: € 100,-
AREAFIFTYONE STRIJP-S EINDHOVEN
Klokgebouw 51, 5617 AB Eindhoven
040 2341060, info@area51skatepark.nl